درمان معده درد و زخم معده و میکروب معده و رفلاکس معده در طب سنتی با شربت نعناع و بارهنگ

درمان معده درد و مشکلات گوارشی

در طب سنتی علت اصلی و شایع مشکلات گوارشی سردی سیستم گوارشی شناخته می شود. در این مطلب به معرفی و طرز تهیه یک شربت فوق العاده را برای درمان برخی از مشکلات گوارشی مانند نفخ معده، درد معده، زخم معده، خونریزی معده، میکروب معده، رفلاکس معده و همچنین نفخ روده می پردازیم.

روش تهیه:

1 قاشق مرباخوری بذر گیاه بارهنگ را به همراه 1 لیوان آب در یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به آرامی به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد و لعاب بیاندازد.

نکته: زمانیکه آب به جوش آمد حتما میزان دما را روی کمترین حالت قرار دهید تا بسیار آرام بجوشد و در این مدت کل آب تبخیر نشود. 

حالا این مخلوط را در یک لیوان ریخته و اجازه دهید کمی از داغ بودنش کاسته شود اما توجه داشته باشید سرد و یا ولرم نشود و گرما به اندازه ای باشد که دست طاقت داشته باشد.

در این مرحله به اندازه فضای خالی لیوان عرق نعناع به آن اضافه کنید تا لیوان پر شود و در نهایت یک قاشق غذاخوری یا مرباخوری عسل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. 

حالا شربت شما آماده مصرف است و آن را به صورت گرم و جرئه جرئه میل بفرمایید.

بهترین زمان مصرف این شربت شب ها و حدود نیم تا یک ساعت قبل از خواب می باشد و همچنین بهتر است پس از آن چیزی خورده نشود تا از تاثیر درمانی اش کاسته نشود.

این شربت را باید حداقل یک دوره 40 روزه و  هر شب یک لیوان مصرف کرد. داروهای زیر معمولا توسط پزشکان طب سنتی برای افرادی که دچار مشکلات معده و گوارش شده اند تجویز می شود.

Picture of محمد صیادی
محمد صیادی هستم، سالهاست که در خصوص طب سنتی و سبک زندگی سالم، مطالعه و تحقیق می کنم. امیدوارم که بتوانم به سهم خودم در مسیر سالم زیستن انسانها، گامی موثر بردارم و همواره در تلاشم...
نظرات در مورد این تدبیر درمانی

  1. مهسا اکبری گفت:

    باسلام و احترام .بجای عرق نعنا میشه نعنا خشک را همراه با بارهنگ جوشاند ؟؟یا اول نعنا را جوشاند بعد بارهنگ را اضافه کرد؟؟تشکراز عنایتتان.

  2. اعظم گفت:

    سلام وقتی این شربت نعنا و بارهنگ رو درست کردیم حتما باید تخم بارهنگ رو هم خورد یا باید صاف کنیم بعد میل شود
    ممنون میشم توضیح بدین 🌹

    1. سلام و عرض ادب
      بهتر است تخم بارهنگ هم خورده بشه اما اگر به هر دلیلی امکانش نبود حتما لعابی که تخم بارهنگ پس داده رو میل بفرمایید و خود تخم بارهنگ را مصرف نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تدابیر درمانی مرتبط
جدیدترین پادکست ها
در مجله تی‌تی‌نو بخوانید