پاستا رشته ای سبوسدار عارف بدون هیچ گونه مواد افزودنی تولید شده است. گلوتن یک ماده افزودنی می باشد که در سالهای اخیر به شدت مصرف آن در تولید پاستا (ماکارونی) افزایش یافته است. این ماده صنعتی ترکیبی از دو پروتئین گلوتنین و گلیادین می باشد که مصرف آن باعث نفخ و درد معده می شود. اما پاستا گندم طلایی عارف به دلیل نداشتن هیچ ماده افزودنی به خصوص گلوتن، زودپخت، زودهضم، بسیار سبک و خوش طعم بوده، لذا مناسب تمام اقشار جامعه بخصوص کودکان و سالمندان می باشد.
ترکیبات:
آرد کامل گندم، آب و نمک
دستور پخت:
مقداری نمک و روغن را به 7 لیتر آب درحال جوش اضافه نمایید سپس 700 گرم پاستای گندم طلایی عارف را داخل آب ریخته و پس از فقط 2 دقیقه آن را برداشته و با آب سرد کاملا آبکش نمایید. حال سس دلخواه را به آن اضافه نموده و با حرارت ملایم طبخ نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.