-8%اتمام موجودی
روغن ارده کنجد یک روغن مناسب برای مصرف سرخ کردنی، پخت و پز و سالاد می باشد. این روغن از ارده کنجد بدست می آید.
نکته بسیار مهم که باید در مورد مصرف روغن کنجد به آن توجه کرد این است که از دیدگاه طب سنتی و حکما بین روغن ارده کنجد و روغن پرسی کنجد تفاوت وجود دارد. به طور کلی برای تهیه روغن ارده کنجد، ابتدا کنجد را به ارده تبدیل کرده و از آن روغن گرفته می شود که این روغن مناسب مصرف خوراکی است و همچنین دارای طبع گرم و تر می باشد اما روغن بدست آمده از پرس مستقیم دانه های کنجد که به وسیله دستگاه روغنگیری بدست می آید، دارای طبع سرد بوده و همچنین برای مصارف درمانی مانند ساخت روغن های مالشی و… استفاده می شود و از نظر اکثر متخصصین طب سنتی برای مصرف خوراکی مناسب نمی باشد. و همچنین قیمت روغن ارده کنجد گرانتر از روغن کنجد پرسی می باشد.
خواص روغن ارده کنجد:
- مناسب جهت سرخ کردن غذا
- تقویت کننده عمومی بدن
- تقویت کننده حافظه
- رفع افسردگی
- جلوگیری از تصلب شرائین و بسته شدن عروق
- کاهش دهنده فشارخون و کلسترول
- تقویت موی سر
- جلوگیری از سکته مغزی
- مفید برای قلب
- جلوگیری از یبوست
- ضد سرطان
- جلوگیری از پوکی استخوان
- مفید برای کبد
- مفید برای دیابت
شیوا علیپور –
سلام،سالهاست دارم از روغن ارده استفاده میکنم،روغنش عالیه،منکه مشتری همیشگیم،ممنونم بابت محصولاتتون
مریم پورجوادی –
سلام داریم استفاده میکنیم روغن خوبیه انشاالله سری بعدی هم سفارش میدم
سلطانی –
سفارش منم امروز رسید، دستتون درد نکنه بابت بسته بندی مرتب و ارسال بموقتون 🙏🙏
آجرلو –
روغن خوبیه
مرضیه رحیمی –
دو سه روزه که دارم ازش استفاده میکنم کیفیت خوبی داره و قیمتش هم خیلی مناسبه انشاالله مشتریتون میشم و بازم سفارش میدم
زهرا گلابپوری –
کیفیت خوبی داره و قیمتش مناسبه باتشکر