در طب سنتی علت اصلی و شایع مشکلات گوارشی سردی سیستم گوارشی شناخته می شود. در این مطلب به معرفی و طرز تهیه یک شربت فوق العاده را برای درمان برخی از مشکلات گوارشی مانند نفخ معده، درد معده، زخم معده، خونریزی معده، میکروب معده، رفلاکس معده و همچنین نفخ روده می پردازیم.
روش تهیه:
1 قاشق مرباخوری بذر گیاه بارهنگ را به همراه 1 لیوان آب در یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به آرامی به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد و لعاب بیاندازد.
نکته: زمانیکه آب به جوش آمد حتما میزان دما را روی کمترین حالت قرار دهید تا بسیار آرام بجوشد و در این مدت کل آب تبخیر نشود.
حالا این مخلوط را در یک لیوان ریخته و اجازه دهید کمی از داغ بودنش کاسته شود اما توجه داشته باشید سرد و یا ولرم نشود و گرما به اندازه ای باشد که دست طاقت داشته باشد.
در این مرحله به اندازه فضای خالی لیوان عرق نعناع به آن اضافه کنید تا لیوان پر شود و در نهایت یک قاشق غذاخوری یا مرباخوری عسل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا شربت شما آماده مصرف است و آن را به صورت گرم و جرئه جرئه میل بفرمایید.
بهترین زمان مصرف این شربت شب ها و حدود نیم تا یک ساعت قبل از خواب می باشد و همچنین بهتر است پس از آن چیزی خورده نشود تا از تاثیر درمانی اش کاسته نشود.
این شربت را باید حداقل یک دوره 40 روزه و هر شب یک لیوان مصرف کرد. داروهای زیر معمولا توسط پزشکان طب سنتی برای افرادی که دچار مشکلات معده و گوارش شده اند تجویز می شود. درصورت نیاز، شما می توانید این محصولات را بصورت آنلاین از عطاری ما خرید نمایید تا در اولین فرصت برای شما ارسال کنیم:
باسلام و احترام .بجای عرق نعنا میشه نعنا خشک را همراه با بارهنگ جوشاند ؟؟یا اول نعنا را جوشاند بعد بارهنگ را اضافه کرد؟؟تشکراز عنایتتان.
سلام وقتی این شربت نعنا و بارهنگ رو درست کردیم حتما باید تخم بارهنگ رو هم خورد یا باید صاف کنیم بعد میل شود
ممنون میشم توضیح بدین 🌹
سلام و عرض ادب
بهتر است تخم بارهنگ هم خورده بشه اما اگر به هر دلیلی امکانش نبود حتما لعابی که تخم بارهنگ پس داده رو میل بفرمایید و خود تخم بارهنگ را مصرف نکنید.