از دیرباز در طب سنتی برای درمان سرماخوردگی و آنفونزا از انار پخته استفاده می کردند، شما می توانید این آنتی بیوتیک خوشمزه را به روش زیر آماده کنید:
ابتدا یک انار شیرین متوسط را انتخاب کنید سپس قسمت تاج آن را برداشته و داخل انار را به شکل یک قیف کمی خالی کنید، حالا یک قابلمه کوچک را روی اجاق قرار دهید و انار را درون آن بگذارید. در این مرحله به اندازه یک قاشق مرباخوری عسل را درون سوراخ ایجاد شده انار بریزید. سپس درب قابلمه را گذاشته و شعله یا حرارت اجاق را روشن کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت با حرارت بسیار کم به آرامی بپزد.
بعد از گذشت یک ساعت، انار کاملا پخته شده است و می توانید تمام محتویات داخل انار (دانه ها، پی و پرده های نازک انار) را با هم مخلوط کرده و میل کنید. پیشنهاد می شود از این داروی فوق العاده را به صورت گرم مصرف کرده و همچنین برای داشتن یک خواب راحت در دوران سرماخوردگی، بهتر است آن را شبها قبل از خواب بخورید. اگر احساس کردید که عسل آن کم هست می توانید در هنگام خوردن مقداری عسل به آن اضافه نمایید.