طرز تهیه کاچی سنتی ساده و آسان برای زائو و پریودی با آرد گندم

طرز تهیه کاچی اصیل ایرانی

کاچی یک غذای سنتی و اصیل ایرانی، که هر قاشقش مثل سفری در زمان است، سفری به روزهایی که مادربزرگ با دست های مهربانش آرد را در روغن سرخ می کرد و عطر زعفران و گلاب خانه را به سرزمین رویاها تبدیل می کرد. این معجون طلایی، نه فقط یک غذا، بلکه یک آیین است. آیینی از شفا و قدرت. که خوردن آن در فصل‌های سرد سال بسیار مناسب است.

خواص کاچی:

  • تقویت و افزایش انرژی و رفع ضعف عمومی بدن
  • غذای مناسب برای بازگشت انرژی و تقویت رحم پس از زایمان
  • بسیار زود هضم و کاهنده نفخ
  • کاهش استرس و شادی آور

مواد لازم برای تهیه کاچی:

  • آرد گندم: ۱ پیمانه
  • روغن طبیعی ( کره محلی یا روغن حیوانی یا روغن ارده کنجد): نصف پیمانه
  • شیرین کننده (شکرقهوه ای یا عسل یا شیره انگور): به میزان لازم
  • آب : ۴ پیمانه
  • گلاب: نصف استکان
  • زعفران دم‌کرده: به مقدار لازم
  • دارچین و هل : به مقدار لازم

درصورتی که هر کدام از موارد لازم برای تهیه کاچی را در خانه ندارید می توانید بهترین نوع آن ها را از عطاری ما خریداری کرده تا در اولین فرصت برایتان ارسال کنیم:

مراحل طرز تهیه کاچی:

ابتدا آرد را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و رنگ آن کمی طلایی گردد. سپس روغن مورد نظرتان را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شده و حدود 5 دقیقه تفت دهید. حالا شیرین کننده دلخواه تان را داخل آب حل کرده و آن را کم کم به مواد درون قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. بنابراین توجه داشته باشید که از این مرحله تا پایان پخت کاچی باید زود به زود آن را به مدت 30 دقیقه هم بزنید تا مواد به صورت یکنواخت باقی مانده و به کف قابلمه نچسبد. در این مرحله زعفران، دارچین، هل و گلاب را اضافه کرده سپس حرارت اجاق را کم نمایید و اجازه دهید کاچی په مدت 15 دقیقه دیگر به آرامی بجوشد تا ادویه های اضافه شده در آن، دم بکشد و عطر و بوی خوش آنها طعم کاچی را دو چندان کند.

نکته:

  • مدت زمان پخت کاچی ممکن است حدود 45 دقیقه تا یک ساعت طول بکشد.
  • مصرف آن برای همه سنین مناسب است
  • افراد دیابتی می توانند برای شیرین کردن کاچی از شیره توت استفاده کنند.
مطالب مرتبط
جدیدترین تدابیر درمانی
جدیدترین پادکست ها
نظرات در مورد این مطلب

  1. نرگس گفت:

    سلام
    وقت بخیر
    طبق فرمایش خود مثلاً حکیم‌هاتون که عسل نبایست حرارت داده بشه!!!!!
    عجیبه!
    فتوای جدید صادر کردن!!!!

    1. سلام، ممنون، وقت شما هم بخیر
      عسل اگر تنها در ظرفی حرارت ببیند (به طور مستقیم داغ شود) در واقع خواصش از بین می رود یا به اصطلاح از زنده بودن خارج می شود. اما مثلا در ساخت عسل مصفا یا شربت ماءالعسل، عسل در آب پخته می شود و خواص درمانی آن چندین برابر بیشتر می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
شرایط ارسال سفارشات

کلیه سفارشات با مبلغ بالای 700/000 تومان، بصورت رایگان ارسال خواهد شد و شامل هزینه ارسال نمی گردد.

زمان ارسال:

  • تمام تلاش ما بر این است که در اولین فرصت پس از ثبت سفارشات، آنها را در همان روز برای شما ارسال کنیم اما گاهی ممکن است به دلیل حجم بالای کار، ارسال سفارشات 1 الی 2 روز (24 تا 48 ساعت) پس از ثبت سفارش انجام شود.
  • توجه: کلیه سفارشات فقط در روزهای کاری و غیرتعطیل ارسال می شود و به عبارت دیگر ارسال سفارشات در روزهای تعطیل رسمی انجام نمی گردد.

روش ارسال: 

  • ارسال با پست پیشتاز: در این روش، کلیه سفارشات از (استان گیلان- شهر رودسر) توسط پست پیشتاز به سراسر ایران ارسال می شوند.

هزینه ارسال:

  • هزینه ارسال با پست پیشتاز: در این روش، هزینه ارسال و بسته بندی(چسب و کارتن) نسبت به وزن سفارش و مسافت گیرنده محاسبه می شود و برعهده مشتری محترم می باشد. (حداقل هزینه بسته بندی و ارسال 55/۰۰۰ تومان می باشد).
  • کلیه سفارشات با مبلغ بالای 700/000 تومان، بصورت رایگان ارسال خواهد شد و شامل هزینه ارسال نمی گردد.

زمان تحویل: 

  • سفارشات ارسالی با پست: در این روش ارسال، زمان تحویل سفارش بستگی به پست دارد که طبق قوانین بین ۲ تا ۸ روز کاری پس از ارسال می‌باشد. (اما به طور میانگین معمولا اکثر سفارشات بین ۲ تا ۴ روز تحویل داده می شوند اما گاهی هم ممکن است تا ۸ روز طول بکشد).
پیگیری سفارش

1. سفارش ارسال شده:

در صورتی که سفارش شما ارسال شده است و شماره پیگیری پستی را از طریق پیامک دریافت کرده اید، روی دکمه (رهگیری مرسوله) کلیک کنید تا آخرین موقعیت مرسوله خود را در پست مشاهده نمایید:

2. سفارش ارسال نشده:

در صورتی که سفارش خود را در سایت تی تی نو ثبت کرده اید اما هنوز پیامک شماره پیگیری را دریافت نکرده اید، روی دکمه (بررسی سفارش) کلیک کنید تا وضعیت سفارشتان را مشاهده نمایید:

  1. نرگس گفت:

    سلام
    وقت بخیر
    طبق فرمایش خود مثلاً حکیم‌هاتون که عسل نبایست حرارت داده بشه!!!!!
    عجیبه!
    فتوای جدید صادر کردن!!!!

    1. سلام، ممنون، وقت شما هم بخیر
      عسل اگر تنها در ظرفی حرارت ببیند (به طور مستقیم داغ شود) در واقع خواصش از بین می رود یا به اصطلاح از زنده بودن خارج می شود. اما مثلا در ساخت عسل مصفا یا شربت ماءالعسل، عسل در آب پخته می شود و خواص درمانی آن چندین برابر بیشتر می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
فرم ورود و ثبت‌نام
لطفا شماره موبایل خود را وارد کنید
ورود یا ثبت نام شما به معنای پذیرش شرایط و قوانین فروشگاه تی تی نو می باشد.