شیر بادام در طب سنتی بهعنوان یک نوشیدنی مغذی و تقویتکننده شناخته میشود که از ترکیب بادام درختی، عسل طبیعی و آب تهیه میشود. این شیر خوشطعم و مغذی، جایگزینی ایدهآل برای شیر لبنی به شمار میرود و بهویژه در بین افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند یا به دنبال یک رژیم غذایی سالم هستند، محبوبیت زیادی دارد. تهیه شیر بادام خانگی با استفاده از بادام درختی تازه و عسل طبیعی نه تنها طعمی دلپذیر را ارائه میدهد، بلکه منبعی غنی از ویتامین E، کلسیم، منیزیم و آنتیاکسیدانها نیز هست. این شیر گیاهی فاقد کلسترول و چربی اشباع بوده و میتواند در بهبود عملکرد قلب و افزایش سطح انرژی مؤثر باشد.
اگر به دنبال یک نوشیدنی سالم، طبیعی و بدون مواد نگهدارنده هستید، شیر بادام میتواند گزینهای ایدهآل برای شما و خانوادهتان باشد. در ادامه، با ما همراه باشید تا درباره طرز تهیه شیر بادام و خواص فوقالعاده آن بیشتر بدانید!
خواص شیربادام:
- تقویت اعصاب و حافظه
- بهبود سلامت قلب
- تقویت سیستم ایمنی
- حفظ سلامت پوست و مو
- بهبود عملکرد گوارش
- تقویت استخوانها و دندانها
- افزایش انرژی و رفع خستگی
مواد لازم برای تهیه شیر بادام:
- بادام درختی خام با پوست: 14 عدد
- آب جوشیده خنک شده: یک لیوان
- عسل طبیعی: یک قاشق غذاخوری
- گلاب (اختیاری): یک قاشق غذاخوری
درصورتی که هر کدام از موارد لازم برای تهیه شیر بادام را در خانه ندارید می توانید آن ها را از عطاری ما خریداری کرده تا در اولین فرصت برایتان ارسال کنیم:
مراحل طرز تهیه شیر بادام:
برای تهیه شیر بادام باید از بادام درختی با پوست (پوست سنگی) استفاده نمایید و همچنین توجه کنید که بادام مورد استفاده از نوع شیرین، مرغوب و تازه باشد.
نکته مهم:
حتما توجه داشته باشید که برای تهیه شیر بادام در هر وعده، مقدار بادام را همان لحظه بصورت تازه بشکنید و مصرف کنید. چرا که بادام پس از بیرون آمدن از پوسته سخت خود و قرار گرفتن در مجاورت هوا، در عرض چند ساعت فاسد می شود و خاصیت اصلی خود را از دست می دهد.
پس از انتخاب و تهیه بادام درختی مورد نظر، ابتدا آنها را بشکنید و مغز بادام ها را از پوست سنگی بادام جدا کنید، حالا باید پوسته نازک و قهوه ای رنگ روی مغز بادام ها را هم از دانه های بادام جدا کنید. برای این کار مغز بادام ها را در یک ظرف آب در حال جوش ریخته و یک بار هم بزنید تا دانه های بادام به خوبی در آب جوش قرار بگیرد و حدود 10 ثانیه صبر کنید و بعد از آن بادام ها را فورا با آب سرد بشویید و آبکشی نمایید، حالا خواهید دید که پوست های نازک بادام به راحتی از آن جدا می شود.
بنابراین با دقت همه پوسته های قهوه ای را جدا کرده و سپس مغز های سفید بادام را داخل آسیاب ریخته و خوب پودر کنید تا کاملا له شود و مانند خمیر درآید. حالا این بادام های آسیاب شده را در یک لیوان آب سالم جوشیده خنک شده ریخته و عسل را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا یکنواخت شده و عسل کاملا در آن حل شود. حالا شیر بادام شما حاضر است و می توانید آن را میل نمایید. همچنین برای خوش طعم شدن شیر بادام می توانید یک قاشق غذاخوری گلاب طبیعی هم به آن اضافه کنید تا هم عطر و طعم خوبی اضافه کرده و هم از خواص گلاب بهره مند شوید.