طرز تهیه فالوده سیب طب سنتی

طرز تهیه فالوده سیب و خواص آن در طب سنتی

فالوده سیب یا همان پوره سیب یکی از خوراکی‌های مقوی و پرخاصیت در طب سنتی ایرانی است که هم غذا و هم دوا شناخته می شود و به دلیل خواص درمانی بی‌نظیرش، نقش مؤثری در بهبود سلامت بدن ایفا می‌کند. این ترکیب خوش‌طعم که از سیب تازه، عسل، زعفران و… تهیه می‌شود، از خواص فالوده سیب می توان به تقویت قلب، تقویت معده، پاکسازی کبد، کم خونی و… اشاره کرد. حکمای طب سنتی مصرف فالوده سیب را برای تقویت قلب و کاهش استرس توصیه کرده‌اند، چرا که این خوراکی به بهبود جریان خون و ایجاد آرامش در بدن کمک می‌کند.

خواص فالوده سیب:

  • مفید برای شادابی و تقویت قلب
  • تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
  • کاهش دهنده تب
  • تقویت کننده معده
  • از بین برنده بوی معده و دهان
  • بهبود یبوست
  • مفید برای درمان تپش قلب بالا
  • خونساز و مفید برای کم خونی
  • مفید برای پوست

مواد لازم برای تهیه فالوده سیب:

  • سیب تازه: 2 عدد (ترجیحا سیب زرد)
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • زعفران: به مقدار دلخواه
  • گلاب یا عرق بیدمشک یا عرق بهارنارنج (نصف استکان)

مراحل طرز تهیه فالوده سیب:

درست کردن فالوده سیب بسیار ساده است به اینصورت که ابتدا سیب ها را با پوست رنده کنید و سپس بقیه مواد را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یک دست شود. حالا فالوده سیب حاضر است و می توانید این معجون فرح بخش نوش جان کنید. توجه داشته باشید که به دلیل اینکه سیب ها باید با پوست رنده شود، پس بهتر است سیب ها را شسته و بمدت یک شب تا صبح در آب خنک و زلال بگذارید تا سموم احتمالی سیب از آن خارج شده و وارد آب شود.

توصیه:

در فصل میوه به، می توان نصف یک به را هم رنده کرده و به فالوده سیب اضافه نمایید. این کار باعث می شود فالوده درمانی تر شده و همچنین عطر و طعم خاصی به خود بگیرد.

Picture of محمد صیادی
محمد صیادی هستم، سالهاست که در خصوص طب سنتی و سبک زندگی سالم، مطالعه و تحقیق می کنم. امیدوارم که بتوانم به سهم خودم در مسیر سالم زیستن انسانها، گامی موثر بردارم و همواره در تلاشم...
نظرات در مورد این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
جدیدترین تدابیر درمانی
جدیدترین پادکست ها